Tone blir programleder for Love Island på TV3
Foto: TV3/Rune Bendiksen
in ,

Tone blir programleder for Love Island på TV3

Til høsten har TV3 premiere på realitysuksessen Love Island og lanserer i dag Tone Damli Aaberge som programleder! Love Island er en ny type datingreality der unge, single kvinner og menn er ute etter å finne den store kjærligheten, mens seerne kan være med å påvirke deltakernes skjebne gjennom hele sesongen.

Tone Damli Aaberge debuterer som programleder, og skal introdusere TV3- og Viafree-seerne for høstens heteste realityprogram, Love Island. Dette er et program som kommer med en helt ny vri på realitysjangeren ved at seerne kan stemme på sitt favorittpar, og være med på å påvirke innholdet i episodene på ulike måter via en Love Island-app. Episodene spilles inn dagen før de sendes på tv, så her er seerne tett på dramatikken og kan følge romansene utvikle seg fra dag til dag.

Tone Damli Aaberge
Foto: TV3/Rune Bendiksen
– Love Island er Tones første programlederjobb, og TV3 er stolte og glade over å ha Tone med på laget. Hun har en karisma og naturlig utstråling som gjør henne til den ultimate programleder for denne produksjonen, sier programdirektør i MTG TV Andreas Bakka Hjertø.

– Jeg gleder meg enormt til å være programleder for Love Island. Programmet har vært en suksess i flere land, så det blir veldig spennende å få være med på den norske versjonen. Jeg synes det er ekstra gøy at seerne kan være med å bestemme hva som skal skje! De kan for eksempel stemme en person ut eller inn, bestemme hvem som skal gå på date, eller hva slags tema en fest skal ha, ved å stemme i appen, sier Tone Damli Aaberge.

Hva mener du?

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0
Eiffel 65 - Blue (Da Ba Dee)

Fredagens throwback: Eiffel 65 – Blue (Da Ba Dee)

Snow - Informer

Fredagens throwback: Snow – Informer