Arne Brimi og Arne Hjeltnes sammen med turens gjest, artist Halvdan Sivertsen.
PÅ TUR MED HALVDAN: Arne Brimi og Arne Hjeltnes sammen med turens gjest, artist Halvdan Sivertsen. Foto: Dag Vidar Hopøy
in

Mer «Gutta på tur» på TV 2

«Gutta på tur»-gjengen er i gang med opptak til nye programmer, hvor TV 2-seerne får bli med på ferden.

Programserien «Gutta på tur», med tv-personligheten Hjeltnes, stjernekokken Brimi og langrennsheltene Dæhlie og Ulvang, ble et fenomen på TV 2 på 90-tallet. Etter et langt opphold fra tv-skjermen var de fire karene tilbake igjen med fire programmer på TV 2 høsten 2017 – og seerne tok imot dem med åpne armer også denne gangen. Over 860.000 seere (total screen rating) har i snitt fått med seg episodene som gikk da.

– Det var herlig å se gutta på tv-skjermen igjen i fjor høst, og det var det helt tydelig at seerne også syntes. Når de fire herrene har lyst til å legge ut på enda flere turer, så er det jo klart at vi også har lyst til å lage nye tv-programmer ut av det. Vi gleder oss til mer «Gutta på tur» på TV 2, sier programredaktør Jarle Nakken.

Foreløpig er det for tidlig å si noe om når tv-seerne får et gjensyn med de fire turkameratene, men gjengen er allerede i gang med opptak – og turen er gått til Nordland.

– Ja, turen er gått til Skrova for å lage program fra den utrolig flotte hvalfangerøya, og vi har vært så heldige å få med oss Halvdan Sivertsen som gjest, forteller Arne Hjeltnes.

I helga har «Gutta på tur» blant annet vært med på FestiHval, og Bjørn Dæhlie og Hjeltnes har deltatt i motbakkeløpet Skrovafjellet Opp.

Hvilke andre destinasjoner og gjester vi får se i fremtidige «Gutta på tur»-programmer er ikke klart.

Hva mener du?

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0
U2 - One

Fredagens throwback: U2 – One

Vanilla Ice - Ice Ice Baby

Fredagens throwback: Vanilla Ice – Ice Ice Baby