Katarina Flatland, Fredrik Skavlan, Helene Olafsen og Stian Blipp under TV 2s høstlansering i Bergen i dag.
Katarina Flatland, Fredrik Skavlan, Helene Olafsen og Stian Blipp under TV 2s høstlansering i Bergen i dag. Foto: Eivind Senneset, TV 2.
in

Disse gir deg fredagen på TV 2

Katarina Flatland, Fredrik Skavlan, Helene Olafsen og Stian Blipp skal samle tv-seerne på fredagskvelden denne høsten.

I dag presenterte TV 2 høstens programmer i Grieghallen i Bergen. Og interessen er stor rundt kanalens fredagssatsing etter at Fredrik Skavlan meldte overgang til TV 2 i vår. «Idol», «Senkveld med Helene og Stian» og «Skavlan» kommer til å prege fredagene gjennom høsten.

– Endelig skal vi dele alle de fantastiske talentene, historiene og menneskene vi har møtt gjennom Idol-innspillingen så langt, med det norske folk. Vi har saumfart landet for nye Idoler, og jeg kan garantere at vi kommer til å spille på hele følelsesspekteret når den 10. sesongen nå starter på skjermen. Det er utrolig inspirerende å være rundt mennesker som tør å følge drømmene sine. Og jeg håper hele Norge blir med på å heie fram nasjonens nye Idoler, sier programleder Katarina Flatland.

Skavlan på TV2
Skavlan. Foto: TV2
– På TV 2 får «Skavlan» en utfordrerposisjon vi har lengtet etter. Den gjør oss kanskje mindre, men først og fremst bedre. Som Nordens største talkshow må vi risikere noe for å utvikle oss, sier Fredrik Skavlan.

– I dag behøver ikke seerne ta til takke med det de får «servert», så vi som lager TV må i enda større grad gjøre oss fortjent til oppmerksomheten. I tillegg til en hyggelig time på fredagskvelden, vil vi derfor på TV 2 Sumo maksimere potensialet i hver enkelt gjest uten å forholde oss til sendetidens begrensinger. Vi vil teste ut nye grep, som for eksempel at jeg også reiser til enkelte gjester utenfor studio-rommet. Det blir å forlate komfortsonen på ordentlig, sier Skavlan.

– Stian og jeg har brukt all vår våkne tid sammen etter sommerferien. Jeg vet hvordan jeg skal få ham til å le, jeg vet hva som irriterer han, og ikke minst: jeg vet at jeg har verdens beste makker i «Senkveld med Helene og Stian». Under innspillingen av «Senkveld vs. mesterne» fikk jeg sett ham både dønn sliten, lykkelig og fly forbannet. Vi kunne ikke fått bedre start på samarbeidet, sier Helene Olafsen.

– Sammen med Helene får jeg ut all lekenhet og bøll som jeg egentlig skal roe ned når jeg er blitt gift og seriøs. Vi har hatt en spinnvill innspilling av «Senkveld vs. mesterne». Nå gleder vi oss enormt til å gå i studio og bruke all energien på å lage knallgod fredagsunderholdning sammen, sier Stian Blipp.

– Så snart man har valgt TV 2 er det ingen grunn til å røre fjernkontrollen på fredagene denne høsten. Med «Idol», «Senkveld med Helene og Stian» og «Skavlan» har vi investert mer i fredagskvelden enn noen gang, og gir publikum underholdning og aktualitet av aller beste sort ved inngangen til helgen, sier programredaktør Jarle Nakken.

TV 2 hadde en fantastisk høstsesong i 2017

– Årets programmeny står ikke tilbake for det seerne fikk servert i fjor. Mange av publikumssuksessene kommer tilbake i nye sesonger – seerne kan glede seg til nye episoder av «Farmen», «Skal vi danse» og «Senkveld med Helene og Stian» med de nye programlederne Stian Blipp og Helene Olafsen. I tillegg kommer «Truls à la Hellstrøm», «Otto har fått nok» og «Åsted Norge» i nye sesonger. Vi lanserer også nye konsepter som «Blålys», hvor vi følger politiets arbeid på Vestlandet, «Alle i arbeid», hvor vi setter fokus på et inkluderende arbeidsliv, og den første true crime dokumentarserien i Norge – «Hvem drepte Birgitte?», forteller Nakken.

I høst satser TV 2 igjen stort på norsk drama

– Det blir også storsatsinger med «Torsdagsfilmen» med Erik Solbakken og Morten Ramm og ikke minst thrillerdrama-serien «Kielergata» med Thorbjørn Harr i hovedrollen. Jeg er veldig stolt av det samlede programtilbudet og mener at vi kanskje har det sterkeste og mest varierte tilbudet til seerne, det være seg lineært eller digitalt, noen gang denne høsten, sier Jarle Nakken i TV 2.

Sportsperler på en snor

– TV 2 Sporten elsker fotball og med Champions League, Premier League, Europaligaen og Nations League lever vi drømmen. Det er en fotballmeny Norge aldri har sett maken til og det blir en fornøyelse å servere seerne. I tillegg satser vi som alltid hardt på sykkel, med VM i Innsbruck som det store høydepunktet, og håndball og vintersport gir oss enda mer å se frem til. Nå kan den første høststormen bare komme. TV 2 Sporten er klar, sier sportsredaktør Vegard Jansen Hagen.

Hva mener du?

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0
Årets Love Island-deltakere

Hetebølgen fortsetter med Love Island på TV3

Jimmie Åkesson og samboer og partikollega Louise Erixon hos Fredrik Skavlan.

Dette er Skavlan sine første gjester på TV 2