Linni Meisters univers
Linni Meisters univers. Foto: discovery+
in

Bli med inn i Linni Meisters univers

Linni Meister skal ikke bare søke etter drømmeprinsen denne våren. Hun åpner også opp dørene til sitt travle hverdagsliv i serien Linnis univers på discovery+.

–  Det er veldig rart å ha et kamerateam med på alt jeg gjør, men det er veldig gøy også. De har fulgt meg på jobber som influenser, når jeg designer klær, jobber som modell, og ikke minst det jeg setter meste pris på av alt i hverdagen, tiden jeg tilbringer med sønnen min, Dennis Michael, sier Linni. 

Linni har deltatt i en rekke realityserier, men den største og skumleste utfordringen så langt, var innspillingen av discovery+-serien Linni søker drømmeprinsen, hvor hun datet 12 fremmede menn i jakten på den store kjærligheten. Linnis univers følger Linni Meisters liv i etterkant av datingserien, og kameraene gjør sitt beste for å holde følge med en av de hardest jobbende kvinnene på den norske stjernehimmelen.

Mange jern i ilden
– Alle nordmenn vet hvem Linni Meister er, men hvem er hun bak blitzlampene – og hva er det egentlig hun lever av? Linnis hverdag er nok ikke helt som alle andres hverdag og vi er så glade for at hun har lyst til å by på seg selv og livet sitt i denne serien. Hun har mange jern i ilden og kameraene våre har gjort sitt beste for å holde følge med henne i alt hun setter seg fore, sier Magnus Vatn, programdirektør i Discovery Networks.

Linnis univers består av 10 episoder og kommer på discovery+ våren 2022.

Hva mener du?

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0
«Kompani Lauritzen» på TV 2 med Dag Otto Lauritzen

Kruttsterk premiere for «Kompani Lauritzen» på TV 2

Tore Sagen og Harald Eia

Tore Sagen og Harald Eia med ny podkast